Siste nyheter
NYHETER
Enata | Volvat starter egen klinikk i Moss
926
post-template-default,single,single-post,postid-926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Volvat starter egen klinikk i Moss

Volvat starter egen klinikk i Moss

    MOSS AVIS  – Av Jon Gran

1. januar inntar Volvat Medisinske Senter Lilleeng Helsepark i Moss med en egen klinikk. Klinikken er nå i ferd med å ansette helsepersonell for virksomheten som ved oppstart vil ha rundt 10 ansatte på hel og deltid.

Inntar Moss: Claus Haagensen (t.h.) tar med seg Volvat Medisinske Senter til Lilleeng Helsepark i Moss. Det er adm.dir. Finn Grønseth sikker på vil løfte helsetilbudet i regionen.

Inntar Moss: Claus Haagensen (t.h.) tar med seg Volvat Medisinske Senter til Lilleeng Helsepark i Moss. Det er adm.dir. Finn Grønseth sikker på vil løfte helsetilbudet i regionen. (Foto: Jon Gran)

– Dette er et scoop for oss og for hele Moss. Dette vil være et kvalitetstilbud til hele befolkningen i regionen, sier adm. dir. Finn Grønseth i Lilleeng Helsepark.

Nøye planlagt

I to år er det blitt jobbet med å få Volvat-klinikken til Moss.

– Vi har vurdert dette meget nøye, og hadde også Ski inne som alternativ lokasjon, men vi fant ut at Moss var det beste alternativet for oss, sier Claus Haagensen i Volvat Medisinske Senter.

Haagensen leder i dag Volvat-klinikken i Fredrikstad, og fra nyttår skal han i tillegg også ha lederansvaret for Moss. I Lilleeng Helsepark har Volvat leid seg inn med 530 kvadratmeter, med opsjon på ytterligere 400 kvadratmeter.

Dette er teamet

Klinikken vil omfatte en allmennlege, gynekolog, ortoped, kardiolog, hudlege, psykolog og en fysioterapeut.

I motsetning til Volvat-klinikken i Fredrikstad, vil det ikke bli foretatt operasjoner på klinikken i Moss. Pasientene vil bli henvist til Fredrikstad eller Oslo.

– Vi har imidlertid ambisjoner i Moss, og håper at vi også etter hvert skal foreta operasjoner her, sier Claus Haagensen.

I Moss regner Volvat å kunne få  7.000 – 10.000 pasienter.

Betaler seg ut av køene

I Fredrikstad er Volvat svært så godt innarbeidet med en stab på 70 mennesker som hvert år behandler 40.000 pasienter. To tredeler av pasientene er personer som selv betaler for de tjenestene som utføres.

– Det er blitt mer og mer vanlig. Folk ønsker rask og god behandling, og betaler for det av egen lomme. Vi er et alternativ og et supplement til det offentlige helsevesenet, sier Claus Haagensen.

– Unikt helsesenter

Lilleeng Helsepark som holder til i de gamle produksjonslokalene etter TrioVing i Moss, består i alt av 15.000 kvadratmeter.

Nå er det meste i ferd med å bli leid ut.

– Vi bygger opp et unikt helsesenter i Moss, og det betyr mye at Volvat nå har valgt å komme hit. Skulle det være noe vi ønsket oss nå, måtte det være et røntgeninstitutt. Det mener vi det er et stort behov for i Moss, sier Finn Grønseth i Lilleeng Helsepark.

I tillegg til tjenester for det private markedet, kommer Volvat som i Fredrikstad, til også å etablere en egen bedriftshelsetjeneste i Moss.  I Fredrikstad har man avtaler med 110 bedrifter.

Styrker seg også i Fredrikstad

Samtidig med etableringen i Moss, øker også Volvat innsatsen i Fredrikstad. Her skal virksomheten utvides med 350 kvadratmeter.

Halvparten av arealet skal brukes på konseptet Volvat Cosmedical.

– Konseptet er en seriøs blanding av hudleger, plastikkirurger og de nye moderne behandlingsformer innen hud, krem, laser og skalpell til behandling av hele kroppen. Dette er behandlinger gjort av medisinsk fagkompetanse i grenselandet mellom medisinsk behandling og kosmetisk behandling, sier Claus Haagensen.

Volvat Medisinske senter eies av svenske Capio AB, og har åtte klinikker i seks byer i Norge. Selskapets regnskaper for 2014 viser en omsetning på godt over en halv milliard kroner. 

Les originalartikkelen her

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre