Siste nyheter
NYHETER
Enata | Vil bygge konferansehotell med 250 rom i Moss
943
post-template-default,single,single-post,postid-943,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vil bygge konferansehotell med 250 rom i Moss

Vil bygge konferansehotell med 250 rom i Moss

Hotellmagasinet 16.01.2017

Går det som utbyggerne håper, vil et splitter nytt konferansehotell under navnet SoMoss stå ferdig i Vingparken julen 2019.

 

Nå skjer det ting i Moss! Etter mange år med planer og snakk, kan det nå se ut som en ny storstue av et hotell blir realisert.

Stedet er Vingparken litt sør for Moss sentrum. Nylig underskrev eierne av området en intensjonsavtale om drift av et nytt hotell med Kongsberg-selskapet Haut Nordic. Dette melder Moss Avis (abonnement).

«Helsehotell»

Det nye hotellet blir liggende i flukt med Lilleeng Helsepark, et helse-og velværesenter på 7000 kvadratmeter.

– Hele Lilleeng vil fremstå som en sømløs utvidelse av hotellets lobby med treningssenter, velværesenter, frisør, kafé, restaurant og alle typer leger og helsetilbud. Det gir et sjelden bredt tilbud til hotellgjester, enten det er konferanse eller familie-weekend, sier adm.dir. Espen Klevmark i Enata Eiendom til avisen.

– Tøffest i regionen

200 millioner kroner vil bli satset på det sju etasjers høye hotellet som i 1. byggetrinn skal ha 150 rom. Senere vil det være aktuelt å utvide kapasiteten til 250 rom på hotellet som har fått navnet SoMoss.

– Moss har ikke noe profilert hotell. Byen har ikke engang et moderne hotell. Dette skal bli det tøffeste hotellet i regionen, og gjøre hele dette området på Høyda til en magnet. Hotellet er også viktig fordi det vil gi store økonomiske ringvirkninger for øvrig næringsliv, sier adm.dir. Sondre Prestegard i Haut Nordic til Moss Avis.

Selskapet driver ifølge avisen fire  hoteller og ti restauranter i Tønsberg, Gjøvik og Kongsberg. Hotellene drives alle som franchise i Nordic Choice, og hotellene inngår i Quality-konseptet. Om det skal skje i Moss, er ikke avklart.

Går alt etter planen, vil byggingen av hotellet starte før sommeren 2018. Da vil hotellet stå klart til jul i 2019.

Les originalartikkelen her