Siste nyheter
NYHETER
Enata | Svært positivt møte om nytt MFK-klubbhus
1842
post-template-default,single,single-post,postid-1842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Svært positivt møte om nytt MFK-klubbhus

Svært positivt møte om nytt MFK-klubbhus

Moss Avis . Av Helge Kjøniksen

Etter torsdagens møte med kommunen, har styremedlem i Moss Fotballklubb, Siv Holder, stor tro på at det nye klubbhuset kommer på plass.

Tidligere i høst kunne en smørblid Thomas Thorkildsen og Siv Holder fra MFK-styret fortelle at Moss Fotballklubb hadde fått et hus på 200 kvadratmeter. Ønsket var at huset de fikk i gave fra Enata Eiendom AS skulle bli satt opp på Melløs.

– Et klubbhus som dette vil bety at vi har en samlingsplass for både barn og voksne, sa Siv Holder til Moss Avis den gang.

Nå virker drømmen om et nytt klubbhus på Melløs å være enda nærmere. Torsdag var Holder og Thorkildsen i møte med kommunen, og det var en svært glad Holder som pratet med Moss Avis etterpå.

– Det var et veldig bra møte. Vi la fram en presentasjon av huset og hvilken betydning det vil ha for klubben. Kommunen virket veldig positive. I tillegg var alle instanser med, noe som også er veldig positivt, forteller Holder.

– Trodde du det i forkant av møtet?

Jeg har alltid troen og er en evig optimist, svarer Holder.

Ordfører i Moss, Hanne Tollerud, også var tilstede.

– Jeg tror alle var enige om at det var et positivt møte. Det er veldig fint at Moss Fotballklubb fikk lagt fram sine planer for bygget, sa Tollerud til Moss Avis etter møtet.

Får hjelp med flyttinga

Thorkildsen uttalte da det ble klart at de måtte få tillatelse til å sette opp huset på kommunal grunn, og dersom de får et ja på det vil de sende inn en byggesøknad.

– Vi kommer nå til å sende inn søknadene fortløpende. Vi begynner å jobbe med det allerede i dag, sier Holder.

Å flytte et 200 kvadratmeters hus er ikke gjort unna i en fei, og det var ikke helt klart hvordan det skulle bli gjort da nyheten om gaven kom. Nå har imidlertid MFK fått på plass en avtale.

– Det som er klart er at Stena Recycling kommer til å håndtere alt av avfall for oss. Og AS Betongpumping har koordinert sånn at Betong & Tre vil flytte huset for oss. Begge deler vederlagsfritt, sier Holder.

Etter en del negativ oppmerksomhet rundt klubben etter sparkingen av Kjetil Berge, har det etter hvert skjedd mye positivt rundt klubben. Ny a-lagstrener i Marijo Jovic er på plass, 03-gutta er klar for neste års interkrets og tirsdag var det signeringsbonanza på Melløs da mange spillere fra årets tropp resignerte for klubben

– Nå ser vi veldig positivt på året som kommer, sier Holder.

Les originalartikkelen her