Siste nyheter
NYHETER
Enata | Slik skal de lykkes med Evita House – vi må jo vite hva mossingene vil ha
1960
post-template-default,single,single-post,postid-1960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Slik skal de lykkes med Evita House – vi må jo vite hva mossingene vil ha

Slik skal de lykkes med Evita House – vi må jo vite hva mossingene vil ha

Moss Avis . Av Jon Gran

Sist fredag pakket hun sakene sine hjemme i Bergen, og mandag inntok Silje Asserson (30) plassen bak disken på serveringsstedet Evita House på Høyda i Moss. – Så langt har det gått kjempefint, sier hun.

Etter å ha jobbet i bransjen siden hun var 17, var hun trygg på å si ja til å komme til Moss for å drive Evita House da Rompub-eier Wen Tsair Trang (40) ringte.

– Jeg fikk en telefon fra ham om at det var et serveringssted som var for salg i Moss og at jeg måtte komme over for å drive stedet. Dermed var det bare å pakke sakene, si opp jobben i Bergen og dra, sier Silje Asserson som nå eier Evita Kafedrift AS på 50/50-basis sammen med Wen Tsair Trang (40).

– Vi har kjent hverandre i fem år, så det var ikke så vanskelig å si ja, sier Silje om beslutningen om å flytte til Moss.

– Kjempepotensial

I 2017 ble Evita House etablert i Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss som en trendy kaffebar. Det gikk ikke særlig bra, og i fjor var konkursen et faktum. Så kom Restaurant Ro på banen for å drive stedet, men innså snart at det ikke var forenlig med å drive Restaurant Ro.

– Da jeg fikk nyss om at Evita House var for salg, tok jeg kontakt. Jeg mener denne kafeen har et kjempepotensial, sier Wen Tsair Trang og viser til at det inne på Lilleeng Helsepark jobber 100–150 personer.

– Og så er det er masse folk ute og inne her hele dagen. Og det snakkes jo også om et hotell her., så dette ser lovende ut, sier han.

– Må vite hva mossingene vil ha

– Du driver Rompub’n. Er ikke det nok?

– Rompub’n har sin egen stil. Her kan man få et større spillerom og eksperimentere mer, sier Wen Tsair Trang (40) som i starten er med og hjelper til på kjøkkenet.

Nå skal man kunne få kjøpt både wraps og bagetter. I tillegg blir det suppe to ganger i uka, og vafler hver fredag.

Man må vite hva mossinger vil ha, og etter å ha drevet Rompub’n er stund har man jo fått et visst innblikk i det, sier Wen Tsair Trang (40).

– Vi får se hva som funker og hva som ikke funker, og så tilpasse oss etter det, sier Silje Asserson.