Siste nyheter
NYHETER
Enata | Selger sushi for flere millioner – nå åpner 25-åring ny og større avdeling i Moss
1957
post-template-default,single,single-post,postid-1957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Selger sushi for flere millioner – nå åpner 25-åring ny og større avdeling i Moss

Selger sushi for flere millioner – nå åpner 25-åring ny og større avdeling i Moss

Moss Avis . Av Martin Myklebust

I fjor solgte de sushi for over 4,6 millioner kroner. Nå slår de på stortromma og klinker til med en ny restaurant på Lilleeng.

Det vietnamesisk-eide sushi-foretaket startet restauranten i Torggata i 2017, da hadde de allerede drevet på Notodden i tre år. Den gang fortalte familien Van Doung til Moss Avis at de ønsket å etablere flere sushi-steder dersom det gikk bra. Det har det altså gjort.

– Så langt i år har vi solgt sushi for over fem millioner kroner. Vi har blitt ganske populære i Moss nå, sier Van Man Duong (25).

Kommer neste år

Baba Sushi Moss velger å åpne en restaurant i et av områdene det bygges mest i byen. Van Man Duong mener det er en passende lokalisering å holde til i helsehuset på Lilleng.

– Da får vi to avdelinger i Moss. Det er ikke så mye spiseplass her i Torggata, så det passer bra med et større lokale.

Tanken er at det skal bli mer attraktivt for kunder å sette seg ned for å spise på den nye restauranten. På Lilleng blir 25-åringen driver, og han lover at det blir enda mer å velge mellom enn på take away-konseptet i sentrum.

– Det vil også bli mer «pyntete» sushi. Vi åpner i mars, sier han.