Siste nyheter
NYHETER
Enata | Satser 200 mill. i Moss
982
post-template-default,single,single-post,postid-982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Satser 200 mill. i Moss

Satser 200 mill. i Moss

Estate nyheter – 15. januar 2017      av Dag Jørgen Saltnes

Det er i Vingparken i Moss at det kan bli bygd et nytt hotell på 150 til 250 rom. Sist torsdag skrev eierne av Vingparken under en intensjonsavtale om hotelldrift med Haut Nordic. Selskapet Lilleeng AS, som har samme eiere som Enata Eiendom, vil ifølge Moss Avis bruke rundt millioner kroner på hotellet.

– Går alt etter planen skal vi starte bygging av hotellet før sommeren 2018. Da vil hotellet stå klart til jul i 2019, sier adm.dir. Espen Klevmark i Enata Eiendom til Moss Avis.

Det første byggetrinnet vil være på 150 rom. Deretter kan det være aktuelt å utvide kapasiteten til 250 rom. Hotellet har ifølge Moss Avis fått navnet SoMoss.

– Det er jo kjent at vi har jobbet med hotellplanene over lang tid, og et nytt hotell i Moss er jo noe «alle» ønsker. Nå er vi så sikre som vi kan bli på at hotellet blir en realitet, sier Espen Klevmark til avisen.