Siste nyheter
NYHETER
Enata | Salgsstart på boligprosjekt: – Jeg skulle gjerne ha flyttet inn allerede
1925
post-template-default,single,single-post,postid-1925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Salgsstart på boligprosjekt: – Jeg skulle gjerne ha flyttet inn allerede

Salgsstart på boligprosjekt: – Jeg skulle gjerne ha flyttet inn allerede

Moss Avis . Av Henrik Skolt

Megleren er fornøyd med interessen for 50 nye leiligheter i Rosenvinge Park på Høyda. Seks hadde skrevet under på at de vil kjøpe bolig, allerede 45 minutter etter salgsstart.

Svein Ivar Gautun og kona var på plass for å følge med. De hadde allerede kjøpt leilighet i et tidligere byggetrinn, men tok turen til visningssenteret da salgsstarten for enda flere leiligheter også ble et infomøte for dem etter livsinvesteringen på godt og vel 4,7 millioner kroner.

Ekteparet skal flytte fra Refsnes på Jeløy og inn i splitter ny leilighet når kalenderen viser mars 2021.

Gleder seg

– Det er litt spenning. Jeg skulle gjerne ha flyttet inn allerede, forteller Gautun livlig og smilende ved visningssenteret til Meglergaarden på Lilleeng Helsepark.

– Hva er det som gjør at dere ønsker å flytte hit?

– Området er veldig fint med nærhet til mye, for eksempel butikker om kveldene. Det er nærhet til alt. For oss er dette et godt utgangspunkt. At vi bor så nærme alt at vi ikke trenger å ta bilen ut, svarer Gautun.

Han forteller videre at bilkjøring er noe som er belastende for ham i forbindelse med jobben og at den nye beliggenheten dermed passer ypperlig. Kona bekrefter overfor Moss Avis at også hun gleder seg.

Fornøyd megler

Med seks signeringer kort tid etter salgsstart, var Meglergaarden fornøyd.

– Det var det vi hadde forventninger om så vi er fornøyde, sier eiendomsmegler Andreas Thoring.

Han legger til at flere interessenter sa fra at de ikke hadde mulighet til å komme mandag kveld, men at de har sett seg ut leiligheter i prosjektet.

FORNØYD: Megler Andreas Thoring er godt fornøyd med interessen for de nye leilighetene.
FORNØYD: Megler Andreas Thoring er godt fornøyd med interessen for de nye leilighetene. Foto: Henrik Skolt

– Vi har alltid hatt mye interesse i forkant når vi har hatt salgsstart på Rosenvinge. Nå har prosjektet har «satt seg». Ofte går det en del leiligheter på dagen når man starter. Så er det de påfølgende dagene, ukene eller måneden hvor man selger ut prosjektet. Det har vært en suksess til nå og vi satser på at det skjer videre, fortsetter Thorning.

Planen er at dette byggetrinnet i Rosenvinge park skal stå ferdig i 2022. Leilighetene har priser helt fra 1,9 til 7,4 millioner kroner.

50: Det var 50 nye leiligheter som ble gjort tilgjengelig for salg mandag kveld.
50: Det var 50 nye leiligheter som ble gjort tilgjengelig for salg mandag kveld.