Siste nyheter
NYHETER
Enata | Skofabrikken
1392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1392,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Skofabrikken

Kuleste bygget på Høyda – et kontorfellesskap

Kontorer

Skofabrikken er et kontorfellesskap i Tor Sørnes vei 19, Moss. Vi har et knallsterkt nett som man har tilgang til i hele Vingparken, uansett om man er inne eller utendørs.

Vi har cirka 20 kontorer i andre etasje på Skofabrikken og et like stort antall kontorer i toppetasjen over Restauranten. Mye er utleid.

Felleskap

Vi har kontorer fra 1500 kroner i måneden, og det er noe alle kan ta seg råd til. I toppetasjen over Restaurant Ro er kontorene fullt møblerte, mens de som vil leie i Skofabrikken må ha med seg en kontorpult og annet de måtte trenge. Selv om utleieren ikke legger opp til sosiale aktiviteter og andre tilbud til leietakerne så kan fellesskapet med andre småselskaper ha stor verdi.

Samarbeid

Mange av leietakerne har nytte av hverandre, både ved at de kan samarbeide eller kjøpe tjenester av hverandre. Dessuten er det jo for mange godt å kunne snakke med andre mennesker i løpet av en arbeidsdag. Det er opp til den enkelte hvor mye man vil legge i nettverksbygging.

Profesjoner

I Skofabrikken i Moss finner du foto, treningstøy, regnskapsfører, advokat, møbeltapetsering, fotpleie, Edumax, Skooler m.m.

Felles på området

  • Tomt på 47.600 m2 beliggende i hjertet av Høyden/Varnaveienområdet
  • Reguleres for 60 % BYA bolig med opptil 45 m høyde
  • Byggeprosessen startet i 2015
  • Totalt 250 boliger i bygg fra 2 til 12 etasjer
  • Lilleeng Østfold Helsepark i nabolokaler