Siste nyheter
NYHETER
Enata | Lilleeng Helsepark
1351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1351,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Lilleeng Helsepark

Velkommen til østlandets største helsepark

Moderne

Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss representerer et unikt helsetilbud med sine 15 000 m2. I topp moderne lokaliteter finnes legespesialister, fastleger, tannleger, psykologer, fysikalske tjenester, velvære og fot-terapi for å nevne noen. I tillegg har vi et topp moderne treningssenter og et innbydende basseng med 31 grader i vannet., samt apotek og solsenter.

For fremtiden

Lilleeng Helsepark har et meget sterkt faglig miljø. Det arbeides tverrfaglighet; de ulike tjenesteyterne samarbeider med andre i samme hus og brukeren får det meste på ett og samme sted.

Det er også konferansesenter og en topp moderne restaurant RO i Helseparken. Helseparken sitt overordnet mål at alle som benytter seg av ett eller flere tilbud skal kunne gå hjem og kjenne at livet har blitt litt bedre å leve .

Kommunikasjon

Vi har godt med parkering. Det er 200 m til alle bussforbindelser inkl. flybussen til Gardermoen, 200 m til Rygge Storsenter, 5 min med sykkel til sentrum og Moss togstasjon.

Østlandets største samlede tilbud innen spesialisthelsetjenester, fastleger, fysikalske klinikker, treningssentre, svømmebasseng og velværesenter, kombinert med service- og serveringstilbud som Restaurant RO, Evita House kaffebar, Vingparken konferansesenter, Pongo blomster, Studio S frisør og Boots apotek.