Siste nyheter
NYHETER
Enata | OMA-selskaper går tungt inn i Moss
693
post-template-default,single,single-post,postid-693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

OMA-selskaper går tungt inn i Moss

OMA-selskaper går tungt inn i Moss

04.02.2014 – OSLO METROPOLITAN AREA

Fire sentrale aktører i Oslo Metropolitan Area varsler tung satsing i Mosseregionen. Höegh Eiendom AS eier Peterson-området, Verket og Verksåsen med Sponvika. I sørenden av byen satser NSB-eide Rom Eiendom, som sammen med Moss kommune, Moss havn og Jernbaneverket ser på en utvikling av Prosjekt Sjøsiden. På Høyden, bortenfor Melløs stadion og på vei mot Rygge, har Enata Eiendom sikret seg TrioVing-området og naboeiendommene. Mens Loe Utvikling, sammen med grunneier Ole Fredrik Utne – skal bygge ut et 100 mål stort tomteområde rett ved innkjøringen fra E6. I planen for området inngår et hotell med 150-200 rom, bensinstasjon, bilservice og kontorplasser. Loe Utvikling mener tiden er moden for en flyplassbasert næring ved Moss lufthavn.

For Rom Eiendom er Moss en av de mest attraktive byene i intercity-trianglet, som omfatter byene langs Vestfoldbanen, Østfoldbanen, Dovrebanen til Lillehammer og Gardermobanen. Det skyldes den korte veien til Oslo og at Moss vil få et svært godt togtilbud etter hvert som dobbeltsporet utbygges.

Les originalartikkelen her