Siste nyheter
NYHETER
Enata | Nye lokaler for Canyon-syklene i Moss
1813
post-template-default,single,single-post,postid-1813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nye lokaler for Canyon-syklene i Moss

Nye lokaler for Canyon-syklene i Moss

Moss Avis . Av Jon Gran.

– Det er blitt veldig bra, sier innehaver Pål Nilsen.

Canyon er en tysk sykkelprodusent som kun bruker internett som salgskanal, og kontoret i Moss er selskapets representasjonskontor for Norge. I tillegg til å drive med kundeservice for hele det norske markedet, har Canyon Moss også sitt eget fysiske sykkelverksted.

– Og der har vi ansatt en ekstra mekaniker. I tillegg til å bistå våre egne kunder, så vil dette verkstedet også være åpent for syklister med andre sykkelmerker, sier Pål Nilsen.

I alt omfatter Canyon-avdelingen fire medarbeidere, og man planlegger å øke med enda en person.

Til Norge sender Canyon årlig sykler til 2000 kunder. I tillegg kommer 1000 kunder som kjøper diverse accessories som hjelmer, trøyer, komponenter og reservedeler.

Selv om vinteren står for døra, er det ikke bråstopp i sykkelsalget.

– Flere og flere bruker sykkelen hele året enten til trening eller til jobb. Det er særlig sykler av typen cyclocross og gravel det går mest av vinterstid. Ellers venter vi oss mye av den nye elsykkelen fra Canyon som nå er på vei til det norske markedet, sier Pål Nilsen.

Les originalartikkelen her