Siste nyheter
NYHETER
Enata | Nå signeres avtaler på løpende bånd
806
post-template-default,single,single-post,postid-806,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nå signeres avtaler på løpende bånd

Nå signeres avtaler på løpende bånd

Moss Avis 08.10. 2014   Av: Jon Gran

Nå signeres avtaler på løpende bånd

Et Boots-apotek på 400 kvadratmeter blir første aktør som flytter inn i Lilleeng Helsepark i Moss når parken åpner i september 2015.

Helseparken som under navnet Lilleeng Helsepark skal etableres inne på det gamle TrioVing-området, nå omdøpt til Rosenvinge Park, omfatter i alt 15.000 kvadratmeter.
Når helseparken åpner i september neste år, vil trolig en tredel helseparken være fylt opp, tilsvarende 4000–5000 kvadratmeter.

Daglig leder for helseparken, Finn Grønseth, har nemlig en lang liste med intensjonsavtaler med ulike aktører, men avtalen med Boots Apotek er den første forpliktende signeringen.

– Dette er et gjennombrudd for oss. Det er noe med å ha den første aktøren på plass. Vi har fått en unik avtale med en utrolig bra aktør, sier Grønseth om Boots-signeringen.

Fullt utbygd skal helseparken bestå av en rekke tilbud innen helse, velvære, spa, trening og rehabilitering.

– Dette blir Østfolds største helsehus. Trolig vil den også bli Norges største helsepark, sier Grønseth.

Boots-kjeden driver i dag 150 apotek rundt i Norge, og etableringen i Lilleeng Helsepark vil være en av selskapets større satsinger.
– I tillegg til vårt basissortiment innen helse og velvære, vil vi her ha et stort spesialsortiment for sykepleieartikler, sier prosjektleder Marius Thorkildsen-Rønvik i Boots og viser til produkter som spesielt er nyttige for nyutskrevne sykehuspasienter.

Apoteket blir dermed for et storbyapotek å regne.

– Det kan du si, og grunnen til at vi vil ha det så stort her, er nettopp fordi apoteket blir liggende i en unik helsepark, sier Thorkildsen-Rønvik som sier man vil ha et ekstra fokus på tjenester og produkter innen velvære for hudpleie, hår og makeup.

– Det er viktig å føle seg vel selv om man er dårlig. Derfor tror vi dette er et tilbud mange vil sette pris på, sier Thorkildsen-Rønvik.

Boots har fra før fire apotek i regionen: To ligger i Amfi-senteret i Moss, ett ligger på Jeløy og ett befinner seg i Rygge storsenter.
Etableringen i Lilleeng Helsepark vil bety endring i antall apotek Boots har i distriktet, men hvordan dette vil bli løst, er ennå ikke helt klart.

– Men vil helseparken være nok et skudd for baugen for utviklingen i Moss sentrum?

– Nei, sier Espen Klevmark i Enata Eiendom som står all utvikling i Rosenvinge Park.

Klevmark mener sentrum må finne andre måter å vinne folks gunst på.
Heller ikke leder i Handelsstandsforeningen i Moss, Finn Frisenfeldt Horn, frykter for etableringen på Høyda.

– Apoteker er jo på alle steder der folk bor. Det må bli opp til Boots å avgjøre hvor de skal ha sine. Moss sentrum lever i beste velgående, sier en bekymringsløs foreningsleder.

 

Les originalartikkelen her