Siste nyheter
NYHETER
Enata | løpeskjørt.no flyttet inn 4. oktober i Skofabrikken
766
post-template-default,single,single-post,postid-766,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

løpeskjørt.no flyttet inn 4. oktober i Skofabrikken

løpeskjørt.no flyttet inn 4. oktober i Skofabrikken

Løpeskjørt.no + Skofabrikken = sant

4. oktober var det påningsfest av løpeskjørt.no i nyinnflyttede lokaler i Skofabrikken.

På Løpeskjørt.no skal du finne det du ikke finner i den gjengse sportsbutikk. I hovedsak importeres det meste fra USA, og det flere av produsentene har til felles er at de er damer. Det er damer som løper og som har funnet behov for produkter som ikke har eksistert eller som ikke har vært bra nok. Dermed lager de dem selv og har på den måten skapt sitt eget produkt og sin egen (og andres) arbeidsplass.
De største og de mest kjente merkene innen treningstøy vil du nok aldri finne hos Løpeskjørt.no. Det kan du kjøpe i din nærmeste sportsbutikk. :o) Her finner du det eksklusive og det unike. Det meste av sortimentet finner du kun hos Løpeskjørt.no – i hele Norge.

Håper du finner det du vil ha på Løpeskjørt.no. Har du ønsker om å tilføre noe til sortimentet, send en e-post eller skriv på Facebook.