Siste nyheter
NYHETER
Enata | Knaller til med nytt treningssenter
922
post-template-default,single,single-post,postid-922,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Knaller til med nytt treningssenter

Knaller til med nytt treningssenter

    MOSS AVIS  – Av Jon Gran

Lørdag var det storfin åpning av det aller nyeste treningssenteret i Moss.

Kjører på: Tirill Fjeld er klar for å åpne Actic treningssenter. Det er Finn Grønseth fra Lilleeng Helsepark svært glad for.
Kjører på: Tirill Fjeld er klar for å åpne Actic treningssenter. Det er Finn Grønseth fra Lilleeng Helsepark svært glad for. (Foto: Jon Gran)

I skarp konkurranse med 15 andre sentre i distriktet, åpnet den svenske kjeden Actic sitt splitter nye treningssenter i Vingparken på Høyda, et senter som også inkluderer et eget svømmebasseng.

Stikkord som gruppetrening for så vel apparater som i bassenget står sentralt i denne nysatsingen.

Fem personlige trenere skal lokke mossingene inn i senteret som ligger midt inne i Lilleeng Helsepark. Og PT-ene skal like gjerne stå bak disken som å være ute blant de som trener.

Poenget er at folk skal få skikkelige svar på alt av spørsmål knyttet til trening, og det selv når de stiller spørsmål i resepsjonen.

Venter stor pågang

Tirill Fjeld skal lede senteret og i tillegg være instruktør. I alt er det ni ansatte, et antall som trolig vil øke ganske kjapt til 10-15.

– Før jul skal vi ha 500 medlemmer. Om to år skal vi ha 2500 – 3000 medlemmer. Det er i alle fall ambisjonen.  Vi bygger et helt unikt senter her i Moss, og med den beliggenheten vi har i Lilleeng Helsepark, gjør at vi kan dra nytte av både leger, tannleger, apotek og fysioterapeuter, sier Tirill Fjeld.

Helt spesielt

Basseng: Actic skal ta i bruk et splitter nytt svømmebasseng.
Basseng: Actic skal ta i bruk et splitter nytt svømmebasseng. (Foto: Jon Gran)

Unikt mener også daglig leder i Lilleeng Helsepark, Finn Grønseth at det blir.

– En helsepark som det vi har etablert her, må ha et treningssenter. Vi er veldig glad for at det ble Actic som virkelig setter faglige kvalifikasjonene i fremste rekke:

– Det skal være et høyt faglig nivå på at det som finnes her i helseparken, og slik er det også blitt. Det er helt avgjørende for hele driften og helseparkens renommé, sier Finn Grønseth som understreker at trening mer enn noen gang bør spille en sentral rolle i arbeidet med å bedre folkehelsen her i landet.

For å trene på Actic må man være 16 år, men det er ikke satt en øvre aldersgrense.

– Man blir aldri for gammel til å bevege seg, sier Tirill Fjeld som kommer fra stillingen som kulturleder ved Skoggata bo og servicesenter i Moss.

Les originalartikkelen her

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre