Siste nyheter
NYHETER
Enata | Klart for en ny Høyda-konferanse
1779
post-template-default,single,single-post,postid-1779,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Klart for en ny Høyda-konferanse

Klart for en ny Høyda-konferanse

Moss Avis . Jon Gran.

19. september er dato for årets Høydakonferanse. Temaet denne gangen er Høyda som bydel i den nye storkommunen Moss.

 

Konferansen som er den 4. i rekken, skal foregå i Vingparken og i invitasjonen som Finn Grønseth i Enata Eiendom har sendt ut heter det blant annet:

– Det er knapt ett og et halvt år til nye Moss er en realitet. En helt sentral bydel i den nye kommunen er Høyda – her det skjer store endringer. I de tre foregående konferansene har vi drøftet utviklingen av området. Det skal vi også i år, og tema er Høyda fra avlastningsområde til ny og moderne bydel.

Blant innlederne denne gangen er stortingsrepresentantene Tage Pettersen (H) og Ingjerd Schou (H). Også Vestby-ordfører Tom Anders Ludvigsen (Ap) skal innlede på konferansen. Fra Ferd Eiendom, som nylig kjøpte hele det store fabrikkområdet etter Skanem vegg i vegg med Vingparken, stiller investeringssjef Geir Karlsen.

 

 

Les originalartikkelen her