Siste nyheter
NYHETER
Enata | «Innovation Hill» selskap i Skofabrikken med internasjonal suksess
756
post-template-default,single,single-post,postid-756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

«Innovation Hill» selskap i Skofabrikken med internasjonal suksess

«Innovation Hill» selskap i Skofabrikken med internasjonal suksess

En primus motor for Innovation Hill ideen er selskapet Cloudx, som Jon Sjølie og Jan Andre Solvang står bak. De er nå i ferd med å skape en internasjonal suksess med sin Lync-løsning.

Deres unike kommunikasjonsløsning Lync4all – eller mer beskrivende ”Lync med telefoni” – kobler sammen mobil-, fast,- og ip-telefoni på tvers av alle plattformer og er 100% leverandør – uavhengig på backoffice og mobil.

 

Frigjør Lync fra ”låste” kontraktforhold

Tradisjonelt leveres Lync med telefoni som kompliserte prosjekter eller totalpakker fra leverandører som låser bedriften til en løsning som det er kostbart å komme ut av. Cloudx løser dette problemet. Det hele er automatisert via en nettsky servert fra Nederland som de eier.

Skaper business for sine forhandlere

Deres forhandlere kan la sine kunder velge blant flere mobiloperatører og Microsoft forhandlere, og benytte seg av de leverandører som de har relasjoner til og som passer dem best. Cloudx tilfører således kunder til sine forhandlere, og er en verdiøkende drivkraft for mobil og Microsoft aktører, da Lync4all utvider og sikrer deres markedstilbud.

Frigjør seg fra telefonen

Mobil, ip-telefon og smarttelefon er etablerte verktøy. Det neste logiske trinn er å ringe fra alle enheter som for eksempel lesebrett og PC. Med Lync4all er man ikke lenger bundet til telefonen.

En vekstbedrift på Høyden i Moss ?

Kundene er foreløpig i Skandinavia og Nederland. Det satses globalt og det kommer flere arbeidsplasser hos Cloudx i Skofabrikken og ”Innovation Hill” etter hvert.