Siste nyheter
NYHETER
Enata | Gjentar foredragssuksessen om et viktig tema
1945
post-template-default,single,single-post,postid-1945,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Gjentar foredragssuksessen om et viktig tema

Gjentar foredragssuksessen om et viktig tema

Moss Avis . Av Pål Andreassen

Forrige gang advokat Karianne Hulaas holdt gratis foredrag om fremtidsfullmakt og testament fikk bare halvparten av de rundt 150 fremmøtte sitteplass i Vingparken.

Det var en overveldende respons, og onsdag 26. februar inviterer til et nytt foredrag om et tema det uten tvil er stor interesse for, sier Hulaas i en pressemelding.

Selv tror hun media har vært en bidragsyter til at mange har forstått viktigheten av fremtidsfullmakt.

– Den senere tid har det vært skrevet mye om fremtidsfullmakter. Det har også blitt vist til den flere eksempler på hvor vanskelig den økonomiske situasjonen kan bli dersom man blir rammet av demens uten å ha en fremtidsfullmakt, sier hun.

Ifølge Hulaas er det likevel mange som ikke er sikre på hva de bør foreta seg for å få på plass en fremtidsfullmakt.

Gir trygghet

Hun håper foredraget vil bidra til å sette ytterligere fokus på at er viktig å ha på plass klare og tydelige avtaler.

– Da unngår man tvil om hva man faktisk mente den dagen man ikke lenger kan gjøre rede for seg, enten på grunn av demens eller ved død. Dersom man har dette på plass, vil det langt på vei kunne bidra til at det ikke blir store familiære konflikter i etterkant, sier hun.

Hulaas understreker at det ikke er kun den eldre garde temaet er relevant for.

–Dette er av interesse også for yngre personer som ønsker å ha et bevisst forhold til hva som skal skje dersom man rammes av slag eller annen sykdom som gjør at man ikke lenger kan gjøre rede for seg, sier hun.