Siste nyheter
NYHETER
Enata | Fra nøkler og lås til plastisk kirurgi
772
post-template-default,single,single-post,postid-772,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Fra nøkler og lås til plastisk kirurgi

Fra nøkler og lås til plastisk kirurgi

Moss Avis – Av: Per Johansen

Det er intet mindre enn et medisinsk kraftsentrum som daglig leder Finn Grønseth (og Enata Eiendom) har satt seg fore å etablere i de store produksjonslokalene som TrioVing flytter ut av til høsten.

– Og det er særs viktig å få to så tunge aktører som dette inn som trekkplaster, sier Grønseth til Moss Avis etter at han har signert intensjonsavtale med Per Anton og Heidi Sirnes i Østlandske Hjertesenter og plastikkirurgen Bo Cederqvist.

Plastikk

Cederqvist har drevet Clinic Strömstad i 10 år. Og sist høst kjøpte han Clinique Andenæs AS i Moss – en spesialistpraksis innen plastikkirurgi.

– Det er denne virksomheten jeg har planer om å flytte til Lilleeng Helsepark, sier han.

Han kommer til å trenge mellom 100 og 200 kvadratmeter til den nye klinikken. Til å begynne blir det snakk om fem-seks ansatte, men det kan bli aktuelt med utvidelser.

– Klinikken kommer til å tilby alt innen kosmetisk kirurgi, inkludert rynke- og hudbehandling, sier Bo Cederqvist til Moss Avis.

Trening og apotek

Lilleeng Helsepark skal altså bli, satser Finn Grønseth på, en betydelig konsentrasjon av helserelaterte aktiviteter.

– Vi har allerede en intensjonsavtale med Varna tannlegesenter. Jeg er i dialog med et treningssenter og en fysikalsk klinikk, et apotek og flere spesialister og fastleger, opplyser han – foreløpig uten å være konkret på navn.

– Det som er hensikten med Lilleeng Helsepark, er at de som kommer hit, skal kunne dra nytte av hverandre gjennom fellesrom og felles aktiviteter som sekretærfunksjon, sentralbord, markedsføring og annet. Vi legger opp til et effektivt samspill mellom en rekke ulike aktører, til nytte og glede både for dem og for brukerne av helseparken, sier en entusiastisk og optimistisk Finn Grønseth.

Om ett år

Nettopp dette samspillet, og høy kvalitet på omgivelsene, er viktig for Per Anton og Heidi Sirnes, ekteparet som står bak Østlandske Hjertesenter.

– Vi akter å flytte vår virksomhet fra Prinsens gate i Moss sentrum. Da trenger vi tidsmessige lokaler med blant annet moderne elektrisk utstyr, forteller den anerkjente hjertespesialisten Per A. Sirnes. Han anslår at Østlandske Hjertesenter vi, legge beslag på 200-300 kvadratmeter i det som skal transformeres fra lokaler for industriproduksjon til en moderne helsepark.

Grønseth regner med at de første aktørene kan flytte inn i løpet av første halvår 2015.

 

Les originalartikkelen her