Siste nyheter
NYHETER
Enata | Volvat Moss: – Er blitt en stor suksess
1032
post-template-default,single,single-post,postid-1032,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Volvat Moss: – Er blitt en stor suksess

Volvat Moss: – Er blitt en stor suksess

Moss Avis . Trine Urstad.

8000 pasienter og 10 millioner kroner i omsetning er de harde fakta for Volvat etter ett år i Moss.

Det var i januar i år at Volvat Medisinske Senter etablerte seg i Lilleeng helsepark i Moss. Det privatdrevne helseforetaket disponerer 550 kvadratmeter fordelt på 11 behandlerrom.

Det er langt mindre enn senteret de har i Fredrikstad, men etter nesten ett år i Moss kan Claus Haagensen, sjef for Volvat i Moss og Fredrikstad, konstatere at Moss er blitt en suksess.

Mest fornøyd i Moss

– Vi treffer prognosene våre både på pasienter og omsetning, og er akkurat der vi skal være, sier Haagensen.

Det betyr 8000 pasienter og 10 millioner kroner i omsetning.

– Dette er vi veldig fornøyde med. Vi har blitt veldig godt tatt imot av mossingene og ser at det virkelig har vært et behov her, sier Haagensen.

Den gode mottakelsen har de fått bekreftet med kundeundersøkelsen de gjør kontinuerlig. Av alle Volvats sentre, 12 i tallet, er det i Moss kundene er mest fornøyd.

– Det synes vi er veldig hyggelig. Her har vi 96 prosent kundetilfredshet, sier Haagensen stolt.

«Mossemodellen»

Senteret i Moss er det første av sitt slag; et mindre senter enn de øvrige Volvat har, men modellen har fungert såpass bra at de snart åpner et i Åsane i Bergen etter «mossemodellen».

– Moss har vært en suksess for oss. Her tilbyr vi de tjenestene folk flest trenger og det ser vi at fungerer godt. Noen spesialister er her kun én eller et par ganger i uka og vi tilpasser litt etter litt, sier Haagensen.

Nytt tilbud

Det er allmennlegene som er mest brukt i Moss, noe Volvat-ledelsen ikke er overrasket over.

– De fleste som kommer til oss har en fastlege å gå til, men forteller at de heller velger å gå til oss fordi de langt raskere får time, de slipper å vente i kø for å bestille time og de i større grad får velge når på dagen de skal til legen, sier Haagensen.

Gynekolog og kardiolog er andre populære spesialister i Moss, og sistnevnte har de ikke i Fredrikstad.

– Vi har nå tre kardiologer i Moss, som vi virkelig ser at det har vært et behov for. I september ansatte vi også en lungelege og denne kombinasjonen, hjerte og lunge, har ikke vært et tilbud i Østfold tidligere, det har vi kun hatt i Oslo, og det har vi stor tro på, sier Haagensen.

20-30 prosent vekst

I 2018 skal Volvat vokse seg større i Moss. Budsjettet sier en omsetningsvekst på 20-30 prosent, noe Haagensen mener de skal klare. Men om de øker antallet kvadratmeter ennå er han usikker på.

– Vi har opsjon på lokalene ved siden av, som gjør at vi kan doble driften, og det kan bli aktuelt, men ikke helt ennå. Vi ønsker å bygge stein for stein, sier Haagensen.

– Men vi er nok ikke så godt kjent i Moss ennå og der har vi en jobb å gjøre. Vi er derimot veldig fornøyd med lokalene og plasseringen, og tror området kommer til å vokse godt med årene. Så vekstmulighetene er definitive, sier han.

Les originalartikkelen her