Siste nyheter
NYHETER
Enata | Fullt utleid
827
post-template-default,single,single-post,postid-827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Fullt utleid

Fullt utleid

NE nyheter 02.01. 2015    Av Jan Revfem

Fullt utleid

Enata Eiendom har klart å leie ut hele handelsparken på Høyda i Moss.

Eiendomsselskapet kjøpte den tidligere TrioVing-eiendommen i Moss. Moss Avis skriver at til sommeren åpner selskapet Stamsaas en 5000 kvadratmeter bilforretning i lokaler som er blitt stående tomme etter at ICA Maxi innskrenket i det som heter Sydsiden Handelspark. Denne handelsparken er en del av den gamle TrioVing-eiendommen som kontrolleres am.

– Dette betyr at handelsparken er fullt utleid til siste kvadratmeter, sier adm. direktør Espen Klevmark (bildet) i Enata Eiendom til Moss Avis.

Enata Eiendom fikk i vår to tredjedeler av et nytt eiendomsselskap sammen med Mosse-selskapet EVR Norge. EVR puttet da deler av sin eiendomsportefølje i det nye selskapet, nemlig eiendommer i Høydaveien 9–17, som ligger ved Ryggeveien, et par kilometer sørøst for Moss sentrum.

Enata Eiendom la inn Varnaveien 40 (Skovdahl-bygget), Varnaveien 32 B samt Høydaveien 11. inn i det nye selskapet. Eiendommene ligger i utkanten av TrioVing-området. Hensikten med det nye selskapet er å få mer fart på den planlagte kontorutbyggingen på Høyda.

Det nye selskapet vil eie et tomteareal på 27 mål. Utbyggingspotensialet er 20 000 kvadratmeter og 1000 kontorarbeidsplasser. Enata vil de nærmeste årene investere 900 millioner kroner i den gamle Trio Ving-tomten. På Høyda pågår det en områderegulering av ca. 124 mål, og det foreligger planer om både boliger, næring, service, handel, helse og kontorer.

Les originalartikkelen her